Chartern har problem – vad gör du?

Som du säkert har sett går branschkollegor just nu igenom ett stålbad. Det leder till oro i marknaden och bland kunder. Vi tänker på alla barnfamiljer, förälskade par, hårt arbetande m.fl. som kanske har sett fram emot en välbehövlig semester och nu inte kommer iväg. Vad gör du för att hjälpa dem i din lokala marknad? Rimligen har du ett antal personer i ditt upptagningsområde som just nu letar resor eller som har en resa längre fram som de nu är osäkra på.

Flera branschkollegor lägger nu lite extra krut på marknadsföringen. Vad gör du? Kanske ska du skicka ut ett extra nyhetsbrev, lägga upp något i ditt Facebook-flöde eller varför inte annonsera…?!

Har du några sol- och badresor kvar? Nu eller i vår/sommar? Kanske ska du boka upp lite fler resor till Kroatien, Albanien eller Spanien? Oavsett om det är med turistbuss eller flyg.

Varför inte erbjuda t.ex. 200-250 kronor i rabatt per person för den som kan uppvisa resebevis med någon av de krisdrabbade arrangörerna?

Nu är chansen att både hjälpa dessa människor och samtidigt hitta nya kunder i just din marknad. Vad gör du? Sitter du still eller ser du möjligheter?

Ring oss så hjälper och stöttar vi dig i dina planer och tankar.

Göran Grell
VD RK Travel Group

Läs också Det bästa för dina företagsgrupper och pensionärsföreningar

Nyhetsinlägg

Nu kör vi!

Lyx, vad är det för dig?

Krydda med arrangemang

Vi har en segrare

Barnhemmet Sakhumzi

RK Travel Group Norway A/S