I Bremen avlöser stadsfesterna varandra och har du redan besökt Freimarkt och julmarknaden är det kanske vinfesten WeinSommer som står näst på tur. I Bremen finns något för alla intressen.

Bremen har många historier att berätta och tål att besökas flera gånger. Här lär vi oss om Hansastaden och om Tysklands största exportör av öl, Becks bryggeri. Varje minut öppnas 3 000 flaskor Becks i världen! När vi får nog av öl kan vi istället besöka Lloyd Caffee och följa kaffebönornas väg från planta till kopp.

Flanera i stadens äldsta kvarter Schnoor eller gör en utflykt till Bremerhaven, ca 60 km norr om Bremen, en intressant plats som över tid utvecklats till en egen stad. Våra bästa förslag på arrangemang i båda städerna hittar du under Bremen – krydda med arrangemang.

RK Travel Group har flera trevliga och centralt belägna hotell att erbjuda dig. Bo t.ex. på Radisson Blu Hotel Bremen där du kan smita ut bakvägen för att hamna direkt på Böttcherstrasse och därifrån ta en kort promenad till de berömda stadsmusikanterna.

 

Vinglas: © das Team, Fotograf Michael Gielen
Stadsbild: © BTZ Bremer Touristik-Zentrale 

Prisexempel

  • båtresa med Scandlines Rödby– Puttgarden t/r
  • 3 x övernattning inkl. frukostpension på Radisson Blu Hotel Bremen
  • lokalguide i Bremen, ca 2 timmar
  • besök på Becks bryggeri inkl. provning av 3 sorters öl
  • lokalguide i Bremerhaven, ca 2 timmar
Nettopris/person i dubbelrum 15/8–15/9 2019
Skicka förfrågan