Följ med på en avkopplande kryssning i Karibien där vi vaknar på en ny plats nästan varje morgon. Efter ett par härliga dagar i Florida utgår kryssningen från Miami med moderna Celebrity Equinox.

Dag 1. Flyg Skandinavien–Miami
Vid ankomst väntar svensktalande lokalguide och buss som tar oss till vårt hotell i Miami Beach. Efter incheckning kanske den som önskar hinner ta ett dopp i poolen.

Dag 2. Båttur i Miami
Vår buss tar oss till Bayside Marketplace där vi går ombord på Island Queen för en tur längs natursköna Biscayne Bay. Vi ser Miamis spektakulära kustnära platser och stadens vackra skyline.

Dag 3. Utflykt till Everglades
Efter frukost ger vi oss iväg med buss och svensktalande lokalguide för att utforska träskmarkerna i Everglades. Turen går med en särskild båt som svävar fram över träsken och vi äter en lätt lunch innan vi åker tillbaka till Miami.

Dag 4–10. Kryssning i Karibien
Vi lämnar hotellet vid lunchtid och vid ankomst till kryssningsterminalen checkar vi in på Celebrity Equinox, som blir vårt hem de närmaste 8 dagarna.

Resrutt: Miami, Florida – till havs – San Juan, Puerto Rico – Charlotte Amalie, St. Thomas – Punta Cana, Dominikanska republiken – till havs – Nassau, Bahamas –Miami, Florida.

Dag 11. Ankomst Miami–flyg till Skandinavien
På morgonen kommer vi till Miami där buss och skandinavisktalande guide tar oss på en stadsrundtur. Därefter är det dags att åka till flygplatsen.

Dryck & drinkar i obegränsad  mängd ingår på denna kryssning! 

Prisexempel

  • flyg Skandinavien – Miami t/r inkl. flygskatter
  • 3 x övernattning inkl. frukostpension på mellanklasshotell i Miami
  • transfers med buss och svensktalande guide i Florida enligt program
  • båttur
  • utflykt till Everglades inkl. lunch och svensktalande lokalguide
  • kryssning 7 nätter med Celebrity Equinox inkl. Classic dryckespaket (värde ca SEK 3 400), helpension, skatter, hamnavgifter och dricks, start 24/11 2018
  • stadsrundtur i Miami, ca 3 timmar
Nettopris/person i dubbelrum/hytt utsides vid utresa 21/11 2018
Skicka förfrågan