Vi reser med Tallink Siljas fartyg till Riga, smakar det läckra julbordet ombord och sover gott i vår hytt på väg över Östersjön.

I Riga besöker vi julmarknaderna på Domkyrkotorget, Esplanaden och Livu laukums och här doftar det ljuvligt av glögg, brända mandlar och pepparkakor. I stånden finns t.ex. lettiskt hantverk som vaxljus, träleksaker, trasdockor, smycken av silver och bärnsten samt strumpor, mössor och halsdukar i ull. Med andra ord – allt som behövs för att hitta julklappar till nära och kära. Passa också på att besöka Domkyrkan, väl värd ett besök!

Dagen efter reser vi till Tallinn och en av Nordeuropas vackraste julmarknader. Varje år ändrar den gamla Rådhusplatsen skepnad och förvandlas till en varm och mysig julmarknad. Vi prövar estnisk julglögg och fyndar vackert hantverk till fördelaktiga priser. När granens ljus blandas med mörker och snöfall, blir det en sagolik, nästan magisk, julstämning.

Under eftermiddagen reser vi tillbaka med Tallink Silja och vaknar upp i Stockholms skärgård nästa morgon.

Prisexempel

  • båtresa med Tallink Silja Stockholm–Riga inkl. halvpension
  • 1 x övernattning inkl. halvpension på Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel i Riga
  • 1 x övernattning inkl. halvpension på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn inkl. entré till hotellets Aqua & Sauna centre
  • båtresa med Tallink Silja Tallinn–Stockholm inkl. halvpension
Nettopris/person i dubbelhytt insides/dubbelrum vid utresa söndagar 25/11–20/12 2018
Skicka förfrågan