Höga skyskrapor, långa avenyer, stora reklamtavlor, tusentals gula taxibilar… New York behöver knappast någon närmare presentation. Här möts kulturer och influenser från hela världen och det är lätt att förstå varför staden är så populär. Har man varit här vill man resa tillbaka.

Dag 1. Flyg Skandinavien-New York
Flygresa till New York och busstransfer till vårt centralt belägna hotell.

Dag 2. New York
Först på programmet står en halvdags sightseeingtur med svensktalande lokalguide i denna fascinerande stad. Vi ser många kända platser och byggnader, t.ex. Empire State Building, Rockefeller Center, FN-byggnaden, Central Park och Broadway. Eftermiddagen är fri för eget program.

Dag 3. New York
Idag fortsätter vi att tillsammans med vår svenska lokalguide utforska mer av denna myllrande storstad. Under en halvdagstur ser vi bl.a. Ground Zero, Wall Street, Chinatown och Greenwich Village. Efter turen besöker vi utsiktsplatsen Top of the Rock och sedan är kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 4. New York
Denna dag är öppen för att utforska stadens enorma utbud av museer, parker och inte minst shopping.

Dag 5. New York-Skandinavien
Då flyget oftast går på kvällen har vi tid att uppleva mer av The Big Apple innan det är dags att bege sig till flygplatsen. Ombord på flyget serveras vi middag och hinner sova några timmar innan det är dags att landa i Skandinavien.

Dag 6. Hemkomst

Reseförslag

  • flyg Skandinavien-New York inkl. flygskatter t/r
  • buss enligt program
  • 4 x övernattning inkl. frukostpension på centralt mellanklasshotell
  • svensktalande lokalguide, ca 4 timmar (dag 2 och 3)
  • entré till Top of the Rock
Skicka förfrågan