Folkligt, festligt och fullsatt

…blev det och vilken dag/kväll det blev sen! Tack alla goa kunder, samarbetspartners och medarbetare för att ni återigen skapade ett härligt ”tur”-event, hos oss den 16/3. Förutom att många av er kom på dagen för att träffa våra medarbetare, våra gemensamma leverantörer och lyssna på föredrag – förutom det – lade ni också manken till som bara den på kvällen. I finaste 50-tals-stassen dansade ni er svettiga till Barbados & vår DJ Lobbe och festade med oss i vår open bar innan ni vandrade hemåt/till hotellet i mörkret.

För er som inte kunde komma eller som missade våra huvudnyheter:

48-timmars svarsgaranti
Tempo i offertgivning är A och O för att få affären med din fasta grupp. Det vet vi och därför garanterar vi 48 timmars svarstid på fasta bussgrupper, annars får du 1 000 kronor av oss!

RK Travel Group Norway AS
RK öppnar i Norge, där vi vill satsa mer. I praktiken innebär det att alla resor i Norge för norrmän numera har avdragsgill moms, vilket i sin tur sänker resans pris med mellan 10-12% för våra norska kunder. Detta kommer i sin förlängning gynna även våra svenska och finska kunder – ju mer våra norska kunder köper, desto större samlade inköp med bra villkor får vi.

RK Coach
Vill Du ha specialisthjälp på din reseträff så kommer några av våra reseproffs till dig för att hålla föredrag om lite mer fjärran resmål; Kina, Kuba, Kalifornien, Sydafrika och även kryssningar.

24/7
Nu utvecklar vi vår jour till 24/7, 365 dagar om året. Vi är din starka partner om något oförutsett händer under resan, ”när det skiter sig”.

Se party-bilderna från årets branschträff och save the date för 15/3 2018 – då kör vi igen!