Vår ”telefonröst” säger bye bye

Vår fantastiska medarbetare Marie Lange kliver vidare efter 24 år i vår växel och kundsupport. Vi saknar henne redan och vet att många kunder också kommer att göra det. Ett stort tack till alla som skickat hälsningar till hennes avtackning idag. Vi samlade era hälsningar och våra samt en mängd bilder i ett, såklart, rosa album. Vi tackar Marie för allt hon har gjort på RK under alla år och önskar henne stort lycka till!

Hej alla ”mina” goa kunder 🙂
Tro det eller ej men jag har gjort min sista dag här på RK efter 24 år!

Men inte för att pensionera mig utan för att jag har fått ett nytt arbete. Det känns helt fantastiskt att söka ett nytt jobb vid 66 års ålder och dessutom få det!

I mitt nya jobb arbetar jag med uthyrning av äldre personal och där såklart många är pensionärer, och det är då främst pensionärer som vill vara ute längre i förvärvslivet, inte för att dom måste – utan för att dom vill, kan och orkar. Och jag om någon vet ju hur det är…. jag är ju en dom som vill, kan och orkar 🙂

Det har varit så kul att ha kontakt med er alla både per telefon, mejl, besök på kontoret, i montern på gamla TUR-mässan och såklart även på RK’s TUR här på kontoret. Så kontakten med er kommer jag att sakna, det kan jag lova 🙂

Jag kommer att vara med på RK’s TUR 2020 den 19/3 så att jag får krama om er riktigt ordentligt. Jag hoppas att ni kommer och att vi ses då! Den festen vill ni inte missa – så boka in den dagen och kvällen redan nu.

Ha det så gott nu alla goingar 🙂

Marie Lange