Vi söker en ekonomiassistent

RK Travel Group AB är Skandinaviens ledande grossist för gruppresor. Vi producerar resor för bussföretag, resebyråer och gruppresearrangörer. Vi bokar hotell, flyg, färjor och övriga arrangemang för resor över hela världen, skräddarsytt utifrån kundens önskemål. RK Travel Group grundades 1976 och omsätter ca 400 MSEK. Vi är 60 anställda varav fyra på ekonomiavdelningen och vårt nya moderna kontor ligger på Odinsgatan 13 i Göteborg.

Vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent från och med 1 juli 2019. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Som ekonomiassistent arbetar du tillsammans med ett rutinerat och engagerat gäng på ekonomiavdelningen med totalt fyra anställda.

Arbetsuppgifterna är i första hand fakturering och arbetet innebär mycket kontakter internt inom bolaget och med våra kunder. Vi arbetar i Visma Business, Palette och vårt eget affärssystem. Du behöver ha utbildning inom ekonomi, som lägst gymnasiekompetens och gärna erfarenhet från tidigare ekonomiarbete. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. För att trivas och lyckas i rollen som ekonomiassistent söker vi dig med egenskaper som noggrann, självgående, strukturerad, lösningsorienterad, ambitiös och kommunikativ. Vidare har du lätt för att samarbeta och då vi är en mindre organisation är det viktigt att du är öppen, hjälpsam och flexibel i ditt arbetssätt.

Gillar du dessutom att resa och delar vår passion att göra det möjligt för många att uppleva andra kulturer och traditioner tillsammans med likasinnade? Det i sig ett gränsöverskridande arbete som gör världen lite bättre, eller hur? Då är detta ett jobb för dig!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag.

Kontakta Åsa Björklund
Redovisningsansvarig
asa.bjorklund@rktravelgroup.se