Besök oss på Reiselivsmessen

Lördag 4 januari är vi på Reiselivsmessen på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Varför? För att vi tror på det personliga mötet, vill ge dig de senaste restrenderna & resmålstipsen och inte minst – höra hur vi kan jobba ännu bättre tillsammans.

Kontakta oss för gratis entré till mässan och besök oss i konferensavdelningen på våning 3 från kl. 10. Missa inte våra högaktuella föreläsningar:

11.00
Ketil Olsen, vår norrman och Sales Manager, ger dig de senaste restrenderna, resmålstipsen & nyheterna.

14.00
Lise-Lotte Arvidsson, produktionsansvarig och erfaren reseledare, berättar om Passionsspelen i Oberammergau 2020 och vad du som arrangerar resor hit måste veta.

Toffe Lindskog och Christina Rosengren är också på plats, båda med bred erfarenhet av våra resmål. De förklarar gärna hur våra norska kunder kan sänka priset på sina Norge-resor genom att boka dem hos RK Travel Group Norway A/S.  Kom förbi för en kopp kaffe och för att prata gruppresor!

Passa också på att träffa Travelize när du är hos oss. Närmare 200 arrangörer av buss-, tema- och gruppresor använder deras boknings- och webbsystem för effektiv försäljning och tidsbesparande administration. T.ex. kan namnlistor enkelt och säkert överföras från dig till oss. Mer om Travelize.

Varmt välkommen!