Covid-19

Bästa kund!
Nu har de första grupperna utanför Norden varit iväg, lycka. Resorna har gått bra, alla har tagit ansvar och det visar att det går att resa säkert. PRO har t.ex. kört en resa och ytterligare pensionärsgrupper står på tur i höst. Även om det är en mycket lång väg kvar är varje litet steg i rätt riktning glädjande. Vår första grupp efter pandemins utbrott reste ut på midsommarafton, efter tre månader med noll utresor. Under sommaren följdes den av fler resor inom Norden och så nu – de första resorna lite längre bort.

Vi fortsätter kämpa för hösten och blickar framåt. Hur ser ditt höst- och vinterprogram ut? Behöver du komplettera med någon mer resa inom t.ex. Sverige resp. Norge? Eller med shopping i norra Tyskland? Tveka inte att kontakta oss. Kom ihåg att vi alla sitter i samma båt och ror åt samma håll. Inget företag, ingen individ klarar den här situationen själv. Tillsammans gör vi det. Vi på RK finns här för att hjälpa dig så mycket vi kan. Med konkreta råd för din affärsverksamhet. Med förlängda deadlines. Med kompletteringar av nära resmål i årets program. Med 2021 etc.

Mer:
– I slutet av augusti besökte Svenska Turistbussföretagen Näringsdepartementet. Med var föreningens ordförande, Nybergs Buss och vi. Syftet var att verka för mer stöd till turistbussbranschen, läs mer om mötet här.

– Information kring effekterna av Covid 19 / Corona får du bäst i direkt dialog med oss och via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbreven innehåller konkreta råd som är viktiga för din verksamhet. Läs dessa, utifrån responsen förstår vi att innehållet är mycket uppskattat. Om du inte är prenumerant, kontakta oss idag på info@rktravelgroup.se.

– Sluta inte existera, fortsätt kommunicera med dina resenärer. 11 tips på hur du kan marknadsföra dig nu hittar du här.

– I På minuten med RK har vi under våren och sommaren intervjuat olika branschaktörer som delar med sig av sin vardag. Vad gör de för att överleva den tuffa situation vi alla är i? Kika och lyssna till deras erfarenheter och råd.

– Pressartiklar

Göran Grell lever på hoppet Intervju i Dagens industri och på Di TV 15/7

Inrätta en fond som kan betala tillbaka resenärernas pengar Göran Grell i Göteborgs-Posten 14/6

Rädda den miljövänligaste sektorn inom resebranschen Fredrik Helgesson & Göran Grell i Travel News 10/6

Nu gäller det att ställa om Göran Grell i Resforum 3/6

Företag drabbas när Tillväxtverket svänger Fredrik Helgesson & Göran Grell i Svenska Dagbladet 20/5

Betala inte tillbaka Göran Grell i Resforum 6/4

Resebyråer och researrangörer är nu Svarte Petter Göran Grell i Bussmagasinet 3/4

Bussbranschen kommer att återhämta sig snabbast Göran Grell i Travel News 2/4

ReseMakar’n och Göran Grell om krisen i bussbranschen Dagens Nyheter 31/3

– Från vår livesändning på Facebook den 19/3: Göran Grells powerpoint och Fredrik Helgessons budgetmall.

Som sagt, ingen individ klarar den här situationen själv. Tillsammans gör vi det. Tveka inte att höra av dig till oss. Allt gott!

Med hälsningar från oss alla på
RK Travel Group

PS. Följ oss också på Facebook, Linkedin och Instagram för information & inspiration.

Viktig information

Viktig information ang. GDPR