Covid-19

Bästa kund!
Efter mer än 3 månader med 0 utresor har nu våra första grupper varit iväg. Vi ser också små ljusningar för hösten och även om det är en lång resa kvar är varje steg framåt mycket glädjande. Behöver du anpassa ditt höstprogram? Kanske locka med någon mer resa inom Sverige resp. Norge? Tveka inte att kontakta oss.

Kom ihåg att vi alla sitter i samma båt och ror åt samma håll. Inget företag, ingen individ klarar den här situationen själv. Tillsammans gör vi det. Vi på RK finns här för att hjälpa dig så mycket vi kan. Med konkreta råd för din affärsverksamhet. Med förlängda deadlines. Med kompletteringar av nära resmål i årets program. Med 2021 etc.

Mer:
– Information kring effekterna av Covid 19 / Corona får du bäst i direkt dialog med oss och via vårt nyhetsbrev. Nyhetsbreven innehåller konkreta råd som är viktiga för din verksamhet. Läs dessa, utifrån responsen förstår vi att innehållet är mycket uppskattat. Om du inte är prenumerant, kontakta oss idag på info@rktravelgroup.se.

– Sluta inte existera, fortsätt kommunicera med dina resenärer. 11 tips på hur du kan marknadsföra dig nu hittar du här.

– I På minuten med RK har vi under våren och sommaren intervjuat olika branschaktörer som delar med sig av sin vardag. Vad gör de för att överleva den tuffa situation vi alla är i? Kika och lyssna till deras erfarenheter och råd.

– Pressartiklar

Inrätta en fond som kan betala tillbaka resenärernas pengar Göran Grell i Göteborgs-Posten 14/6

Rädda den miljövänligaste sektorn inom resebranschen Fredrik Helgesson & Göran Grell i Travel News 10/6

Nu gäller det att ställa om Göran Grell i Resforum 3/6

Företag drabbas när Tillväxtverket svänger Fredrik Helgesson & Göran Grell i Svenska Dagbladet 20/5

Betala inte tillbaka Göran Grell i Resforum 6/4

Resebyråer och researrangörer är nu Svarte Petter Göran Grell i Bussmagasinet 3/4

Bussbranschen kommer att återhämta sig snabbast Göran Grell i Travel News 2/4

ReseMakar’n och Göran Grell om krisen i bussbranschen Dagens Nyheter 31/3

– Från vår livesändning på Facebook den 19/3: Göran Grells powerpoint och Fredrik Helgessons budgetmall.

Som sagt, ingen individ klarar den här situationen själv. Tillsammans gör vi det. Tveka inte att höra av dig till oss. Allt gott!

Med hälsningar från oss alla på
RK Travel Group

PS. Följ oss också på Facebook, Linkedin och Instagram för information & inspiration.

Viktig information