Paxa din plats på branschträffen RK’s TUR

2020 blev det inget, men nu är vi redo för comeback och revansch. Välkommen ”hem” till oss torsdagen den 23:e mars för gruppresemässa, seminarier och partykväll! Kom och träffa vänner och kollegor från branschen, relevanta utställare och våra medarbetare. På RK’s TUR får du massa affärsnytta, men också energi, fest och glädje. Anmäl dig till redan idag på info@rktravelgroup.se.

Mer om gruppresemässan
Vårt kontor ligger på Odinsgatan 13, ett stenkast från Göteborgs Central, och RK’s TUR startar kl. 13. En mängd intressanta utställare som alla har fokus på gruppresor finns på plats och de presenteras längre ner i detta inlägg. Kaffe, dryck, smakprov med mera serveras runt om i våra lokaler och vi rundar av kl. 17.30.

Mer om seminarierna
Vi vill ge dig utveckling och inspiration och dessa seminarier hålls i vårt kök under eftermiddagen:

ABBA Voyage – en monumental showupplevelse
Allt fler bokar gruppresor till London och anledningen är ABBA Voyage. Hör deras representant berätta om uppkomsten, mottagandet och vad som gör showen så unik.

Så bygger du ditt varumärke och din profil
Färgstarka Gitta Hertzman Perez på Wonderbrand delar med sig av sin enorma erfarenhet inom varumärkesbyggande. Både från resebranschen och från andra branscher.

Från svajande palmer till magiska berg
Upptäck de schweiziska kantonerna Luzern och Ticino tillsammans med lokala proffs som gästar oss.

Trender, nyheter & hur du utvecklar din affär
Göran Grell, vd på RK Travel Group, trendspanar och inspirerar.

Utdelning av Guldbussen
Vi korar nya vinnare av vårt årliga pris Guldbussen, instiftat för att lyfta turistbussbranschen. Blir det ditt företag som vinner eller en branschkollega?

Vill du ha ut ännu mer av RK’s TUR? Då har du chansen på fredagen kl. 10.00-11.30 då vi kör ett bonus-seminarium. Meddela vid anmälan om du hänger på:

Mer fart i din försäljning & marknadsföring
Vår VD Göran Grell säger sig vara ”medioker på det mesta, men försäljning och marknad har jag koll på”. Här tipsar han om hur du som jobbar med försäljning kan sälja ännu mer.

Mer om partykvällen: Back to the 80’s
Det skulle varit Vilda västern-tema på RK’s TUR 2020, men nu känner vi att vår bransch behöver mindre av beige och brunt och mer av paljetter och färg! Därför tar vi dig Back to the 80’s! Till musiken, filmerna och modet som inte lämnar någon oberörd.

Du väljer själv i vilken grad du hänger på temat. Stoppa in byxorna i vita tubsockor, fixa axelvaddar (annan tubsocka?!) eller välj ett par stora plastörhängen så är du redo. Eller gör som vi och gå ”all in” från topp till tå – i neon eller cerise, som hårdrockare eller syntare, eller som stjärna känd från Tracks eller tv. Vad du än väljer så ligger en partykväll med goa skratt, underhållning, open bar, dans, nattamat m.m. framför oss. Som vi har längtat, eller hur? Start 23/3 kl. 19.30, tillbaka på Odinsgatan 13 efter en stund på ditt hotellrum.

Så paxar du din plats
Inbjudan till RK’s TUR har mejlats ut och innehåller även info om boende på Scandic Crown (nu fullt) och Scandic Europa (fåtal platser finns). Kontakta oss för anmälan eller om du saknar inbjudan. RK’s TUR är den givna mötesplatsen för dig som jobbar med gruppresor. Tillsammans med våra utställare önskar vi dig varmt välkommen!

Foto:
ABBA Voyage: © Johan Persson.
Lilla bilden: Suzanne, Stina och Charlotta på RK’s TUR 2019 då fest-temat var Schlager, glitter och glamour. I år hälsar vi branschen välkommen ”hem” till oss för 6:e gången.