Du behöver inte åka långt för att uppleva en fantastisk sommarkryssning och njuta av spännande, säkra och vackra vyer från relingen. Tänk att stillsamt få färdas på Östersjön med Viking Lines legendariska fartyg Cinderella längs omtyckta Höga Kusten. Eller varför inte kryssa söderut och göra strandhugg i medeltida Visby, på solskensön Bornholm eller i historiska Gdansk? Allt detta är möjligt från juli till september i år och nu är det hög tid att boka plats för din grupp då vi har ett fåtal attraktiva avgångar kvar. Kontakta oss redan idag innan det är för sent!

Kryssning Bornholm & Visby
Upplev en unik fyradagarskryssning i skärgården från första parkett med Viking Cinderella och möjlighet till dagsbesök både på danska Bornholm och i Gotlands pärla Visby. En väldigt bra mix av medeltida miljöer, härliga stränder och fina dagsutflykter som varvas med behagliga skärgårdskvällar ombord.

Vi har platser kvar med avresa från Stockholm 12 juli och 15 augusti 2021.

Kryssning Gdansk & Visby
På denna intensiva fyradagarskryssning tar Viking Cinderella sina gäster på en ny spännande svensk-polsk kombination – perfekt för den som vill uppleva mycket under en kort resa. Dagarna fylls av strandhugg i både Visby och Gdansk och vi får enkelt en fin mix av shopping, strand, historiska miljöer och det bekväma livet till sjöss.

Vi har platser kvar med avresa från Stockholm 10 augusti 2021.

Kryssning Höga Kusten
Kryssa inomskärs och beundra världens högsta kustlinje från soldäck. Njut av svensk sensommar, vild natur, Höga Kusten-bron, Sannasundet, Ulvön, fyren Högbonden m.m. när Viking Cinderella kryssar längs Ångermanlands vackra kust. Stoppet i Härnösand ger vid önskemål möjlighet till fina utflykter som t.ex. till Hernö Gin eller Highcoast Whisky.

Vi har platser kvar med avresa från Stockholm 22 augusti, 29 augusti och 5 september 2021.

Kontakta oss!

Skicka förfrågan