Royal Caribbean har gjort det igen! I början av 2024 beger sig det makalösa och mäktiga kryssningsfartyget Icon of the Seas ut till havs, det största i sitt slag. Varmt välkommen till en värld på vattnet där inget verkar saknas!

Här väntar fantastisk service, ett imponerade utbud av barer och restauranger samt aktiviteter långt utöver det vanliga och för alla åldrar. Icon of the Seas kommer ha den största poolen och vattenparken till havs, anpassade för att passa både gäster som reser utan barn och familjer. Vi kan också prova allt från bionic robotbar och minigolf till skywalk och kasinon.

Dessutom väntar avkoppling och spa och inte minst magisk kvällsunderhållning. Upplev prisbelönta Broadwaymusikaler som Mamma Mia, Cats och Grease eller häpnas av föreställningarna i aquadromen och på isarenan. Dessutom får vi en Perfect Day på den exklusiva ön Cococay, Bahamas.

Icon of the Seas är en upplevelse som är svår att beskriva med ord, fartyget måste bara upplevas. Och vi har nu nöjet att erbjuda kryssningar för våren 2024 – två olika rutter på två olika datum.

16 mars 2024 – Västra Karibien med Perfect Day, 7 nätter
1. Miami, Florida
2. Till havs
3. Puerto Costa Maya, Mexico
4. Roatan, Honduras
5. Cozumel, Mexico
6. Till havs
7. Perfect Day Cococay, Bahamas
8. Miami, Florida

23 mars 2024 – Östra Karibien med Perfect Day, 7 nätter
1. Miami, Florida
2. Till havs
3. Till havs
4. Basseterre, Saint Kitts & Nevis
5. Charlotte Amalie, Saint Thomas
6. Till havs
7. Perfect Day Cococay, Bahamas
8. Miami, Florida

Kombinera gärna kryssningen med en kort vistelse i Florida, ett bra och innehållsrikt upplägg för grupper. Välkommen att kontakta oss – först till kvarn!

Foto © Royal Caribbean.  

Prisexempel

  • kryssning 7 nätter med Icon of the Seas i västra Karibien inkl. helpension, skatter, hamnavgifter och dricks, start 16/3 2024
Nettopris/person i dubbelhytt insides
Skicka förfrågan