Hälsosamma aktiviteter och skön avkoppling på härliga spahotell i spektakulära svenska miljöer. Vilket guldkorn passar dina resenärer bäst? Läs, inspireras och kontakta oss för ett skräddarsytt förslag till lågt pris.

Strömstad Spa & Resort
Välkommen till vackra Bohuslän och Strömstad Spa & Resort. En fantastisk plats där närheten till havet sätter sin prägel, året om. Atmosfären känns aningen internationell, lite ”Franska Rivieran-känsla” fast i norra Bohuslän. Hotellet har en omtyckt restaurang och bar vid havskanten, en stor inbjudande terrass och ett 2 000 kvm stort spaområde. Endast 50 m bort ligger naturreservatet Nötholmen, perfekt för promenader, härliga havsbad, picknick och en stunds avkoppling. Utöver spa-upplevelser erbjuds aktiviteter som räktrålning, hummerfiske, skaldjurskok eller varför inte en båttur till de vackra Kosteröarna.

Reseförslag:

 • 2 x övernattning inkl. halvpension (2-rätters middag)
 • entré till spa, pool- och relaxområdet
 • gruppträning enligt hotellets schema
 • gym öppet dygnet runt

 

Bohusgården i Uddevalla
Bohusgården Hotell & Konferens ligger vackert i södra Uddevalla med fin utsikt över Byfjorden, i hjärtat av Bohuslän. Hit kan vi komma för att vara aktiva eller bara för att koppla av i hotellets omfattande spa-, pool- och relaxområde. Bohusgården har 220 rum varav 65 byggdes 2019 och håller ny bra standard. Restaurangen med högklassigt kök ligger på våning 4 med vacker utsikt och hotellet har också en bistro. På en kvarts promenad når vi centrala Uddevalla med mysiga kaféer och shopping och till Torp Köpcentrum är det ca 20 minuter att köra. Precis nedanför hotellet går en populär strandpromenad, utsedd till en av Sveriges vackraste vägar.

Reseförslag:

 • 2 x övernattning inkl. halvpension (2-rätters middag)
 • entré till spa-, pool- och relaxområdet
 • uppgradering till hotellets nya rum

 

Marstrands Havshotell
Välkommen till ett saltare Marstrand, nära hav och häll och knappt 1 timma från Göteborg. Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner vi ett avkopplande boende, överraskande mat och ett salt spa – allt med rejäl omtanke à la Västkusten. Med andra ord ett hotell att uppleva och som passar grupper. Här finns 144 rum, varav flera nybyggda, ett läckert spa med en flytande bastu och en omtalad restaurang med både närproducerat och härbakat. Från den fina uteserveringen har vi utsikt mot Marstrands fästning, som i sig är perfekt för en utflykt.

Reseförslag:

 • 2 x övernattning inkl. halvpension (2-rätters middag)
 • entré till spa-, pool- och relaxområdet
 • gruppträning enligt hotellets schema

 

Selma Spa i Sunne
Ett klassiskt spahotell i en värmländsk idyll. Selma Spa i Sunne har haft vackra Fryken som sin självklara utsikt sedan 1991 och ligger nära naturupplevelser och sevärdheter. Här erbjuds både aktiviteter och återhämtning och vi kan t.ex. promenera längs spåren, träna i utegymmet eller unna oss sköna behandlingar i den omfattande spaavdelningen. Hotellet har 184 rum i sval nordisk stil, alla med fönster mot sjön. I den trevliga restaurangen används ekologiska, lokala och säsongsbetonade råvaror med omsorg. För den som vill ta en drink finns både lobby-, pool- och fitnessbar eller varför inte njuta av solen på Värmlands största terrass?

Reseförslag:

 • 2 x övernattning inkl. halvpension (2-rätters middag)
 • entré till spa, pool och relaxområdet
 • ett träningspass ingår dagligen

 

Välkommen med din förfrågan! Kontakta oss här.

 

Badrockar © Marstrands Havshotell
Drink © Selma Spa
Vinter © Selma Spa, Ken Pils

 

 

 

Skicka förfrågan