Följ med på en härlig kryssning i Karibien med Royal Caribbeans nyrenoverade fartyg Oasis of the Seas, kombinerat med tre nätter i soliga Hollywood Beach.

Dag 1. Flyg till Miami
Vid ankomst möts vi av vår svensktalande guide som tar oss till vårt trevliga hotell, DoubleTree Resort by Hilton Hollywood Beach. Hotellet har ett stort poolområde och ett fint läge precis vid en av de många kanalerna och ca 5 minuters promenad från stranden.

Dag 2. Båttur i Fort Lauderdale med Jungle Queen Riverboat
Efter frukost blir vi hämtade med buss som tar oss till Fort Lauderdale. Vi kliver ombord på charmiga Jungle Queen Riverboat som tar oss med på en 90 minuter lång båttur i Fort Lauderdales många kanaler, som också kallas Floridas Venedig.

Eftermiddagen och kvällen är fria för egna aktiviteter, så passa på att njuta av det fina poolområdet eller den långa härliga sandstranden. Eller varför inte besöka en av USA:s största shoppingmalls, Aventura Mall, som ligger ca 6 km från vårt hotell. Här finns mängder av butiker i alla prisklasser och flera trevliga restauranger och kaféer.

Dag 3. Alligatorer i Everglades
Idag tar vår svensktalande guide med oss på en spännande tur till träskområdet Everglades. Inne i naturreservatet gör vi en tur i en s.k. airboat och chansen är stor att vi får se alligatorer på nära håll. Även idag är eftermiddagen och kvällen fria för egna aktiviteter.

Dag 4–10. Kryssning i Karibien
Vi lämnar hotellet vid lunchtid och åker till kryssningsterminalen i Miami. Vid ankomst checkar vi in på Royal Caribbeans fartyg Oasis of the Seas som blir vårt hem under kryssningen på sju nätter.

Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Det ingår helpension alla dagar, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord alla kvällar under kryssningen.

Resrutt: Miami, Florida – Perfect Day at Cococay, Bahamas – till havs – Charlotte Amalie, St. Thomas – Philipsburg, St. Maarten – till havs – till havs – Miami, Florida.

Dag 11. Hemresa
På morgonen kommer vi till Miami och i hamnen väntar buss och svensktalande guide för att ta oss med på en rundtur i Miami. Vi besöker bl.a. South Beach med sina Art Deco hus, den färgstarka stadsdelen Wynwood och Little Havana. Efteråt kör bussen vidare till flygplatsen och vi checkar in för vår hemresa.

RK Coach
Royal Caribbean och Celebrity Cruises erbjuder kryssningar över hela världen och vi på RK har marknadens bästa gruppvillkor och priser. Utnyttja våra kryssningsexperter när du bokar din gruppresa, t.ex. kan de coacha dig och dina medarbetare i säljprocessen eller presentera kryssningen på din reseträff. Vi kallar denna service RK Coach.

© Royal Caribbean Cruises

Prisexempel

  • 3 x övernattning inkl. frukostpension på 4-stjärniga DoubleTree Resort by Hilton Hollywood Beach, Florida
  • kryssning 7 nätter med Royal Caribbeans Oasis of the Seas inkl. helpension, skatter, hamnavgifter och dricks, start 21/11 2021
  • busstransfer flygplats-hotell-kryssning-flygplats och för utflykter enligt program
  • båttur i Fort Lauderdale med Jungle Queen Riverboat
  • entré och rundtur i Everglades
  • svensktalande lokalguide i Miami, ca 5 timmar
Nettopris/person i dubbelrum/dubbelhytt insides vid utresa 18/11 2021
Skicka förfrågan