Nu har vi finfina paket med sittplatsbiljetter till Hertha Berlins hemmamatcher på anrika Olympiastadion och med boende på 3-stjärniga Leonardo Hotel Berlin. Sittplatserna är på långsidan och de aktuella matcherna i 2. Bundesliga är:

27 april 2024
Hertha Berlin – Hannover 96

11 maj 2024
Hertha Berlin – FC Kaiserslautern

Boka in din grupp redan idag! Observera att matchdagarna i 2. Bundesliga är preliminära fram till ca 6 veckor innan. De ändras dock sällan och vi bevakar att detta går i linje med avbokningsfristen för Leonardo Hotel Berlin, om din resa mot förmodan skulle behöva justeras.

Mer fotboll:
RK Travel Group har upparbetade samarbeten sedan många år med flertalet klubbar i de stora europeiska ligorna. Vi erbjuder prisvärda gruppresearrangemang med matchbiljett och boende på centralt belägna mellanklasshotell. Alla våra biljetter är officiella och till merparten av matcherna levereras de före avresan. Villkor och avbokningsfrist presenteras i vår offert. Ofta gäller 6 veckors avbokningsfrist och betalning först därefter, vilket är unikt när det gäller toppfotboll. I England är dock betalningskraven mer restriktiva.

Var på plats med din grupp i Tyskland, England, Spanien, Italien eller Frankrike för att se lagen kämpa om de åtråvärda mästartitlarna. Kontakta oss gärna för att prata fotboll!

 

Prisexempel

  • båtresa Helsingborg-Helsingör, Gedser-Rostock t/r med Öresundslinjen
  • 2 x övernattning inkl. frukostpension på 3-stjärniga Leonardo Hotel Berlin i Berlin
  • sittplatsbiljett till hemmamatch med Hertha Berlin, på Olympiastadions långsida
Nettopris/person i dubbelrum vid utresa 26/4 2024
Skicka förfrågan