Våra bästa bilder från RK’s TUR 2019

För femte året i rad samlade vi branschen ”hemma” hos oss för en eftermiddag med gruppresemässa följd av en festkväll – i år med karibiskt tema. Branschkollegor, kunder, partners och medarbetare träffades personligen, inspirerades, dansade och skrattade – att mötas IRL är oslagbart. Ett varmt tack till alla som var med! Nu laddar vi om för RK’s TUR 2020 – save the date 19/3.

Sagt om RK’s TUR 2019:
”Jag vill bara tacka tusenfalt för en fantastisk torsdag. En välfylld mässa och många givande föredrag. Sist men inte minst en fantastisk fest. Snacka om att gå all in”.
”Stort tack för ert otroliga engagemang med TUR 2019. Så fantastiskt bra gjort. Jättebra dag med bra kunder och kanonrolig kväll med riktig partykänsla.”
”Vill bara skicka ett hjärtligt tack för senast. Lika givande och roligt som alltid. Vi är så glada över att få vara med på ert härliga event och träffa er alla. Ser redan fram emot RK’s TUR nästa år.”

Läs mer om vårt pris Guldbussen som delades ut och om vem som tog hem segern i vår säljtävling.  Och programmet för hela RK’s TUR 2019 hittar du här.

Sist men inte minst: tack till Royal Caribbean som stod för Silent Disco, nu vill vi alla kryssa och dansa mer… Och tack till alla som kastade ringar & swishade för att stötta ”vårt” barnhem i Sydafrika. Det värmer, liksom solen ovanför palmerna i Karibien.