RK’s TUR 2020 flyttas fram

Som alla i branschen följer vi utvecklingen av Covid-19/Corona dag för dag och den senaste veckan har vi gjort flera justeringar i upplägget av RK’s TUR 2020. T.ex. reviderade vi seminarieprogrammet, planerade paneldebatt och speakers corner med fokus på frågan och tänkte avrunda dagen med en lugnare after work med större möjlighet till samtal. Med hela branschen samlad hos oss – kunder, leverantörer, branschföreningar, partners, press etc. såg vi en möjlighet att göra RK’s TUR till en välbehövd samlingspunkt för erfarenhetsutbyte och information kring den speciella situation som vi alla befinner oss i just nu. Vi tror nämligen att vi alla behöver ”pysa ut” lite och få prata med andra i samma situation. Varje dag innehåller ny information (som fram till nu är mer negativ än positiv, tyvärr) och vi kan ärligt säga att vi själva slits mellan hopp och förtvivlan. Då är det gott med vänner i branschen och stöd från varandra.

Men, utifrån det faktum att större sammankomster kommer begränsas, såg vi idag, dessvärre, ingen annan möjlighet än att flytta fram vår branschträff. När vi kan genomföra den är för tidigt att säga, men det blir ett revanschsuget och energifyllt RK’s TUR 2.0.

På torsdag den 19/3 kommer vi dock fortsatt att dela ut Guldbussen och även utse vinnaren i vår säljtävling, live på länk så att du kan ta del av nyheten i realtid. Hur vi gör det digitalt återkommer vi till, framför allt via nyhetsbrev. Du kommer också att få råd & information kring effekterna av Covid-19 så om du inte redan prenumererar på våra nyhetsbrev, kontakta oss på info@rktravelgroup.se.

Vi beklagar verkligen att vi måste flytta fram RK’s TUR och de olägenheter som det kan medföra för dig, men tyvärr ser vi inget annat alternativ. Om du har frågor, hör gärna av dig till din kontaktperson hos oss, eller till Anders Nord, Göran Grell eller Sanna Wileke.

Till sist:
Vi sitter alla i samma båt och ror åt samma håll. Kom ihåg att vi på RK Travel Group gör vad som står i vår makt för att hjälpa dig att realisera dina bokningar. Tveka inte att kontakta oss om minsta lilla, vi hjälper till så mycket vi kan.

Häng i, gänget. Det här går över. Låt oss hjälpas åt. Inget företag, ingen individ klarar detta själv. Tillsammans gör vi det. Igen, detta går över.

Med hälsningar från oss alla på
RK Travel Group