Vad händer 2020?

Vår julhälsning hintar om ett spännande Q1 och summerar 2019, ett år som bjöd på många utmaningar: En fortsatt svag krona, en varm sommar för andra året i rad, flygskam och en inbromsande konjunktur. Vi känner av en liten avmattning i vissa segment, men inte i närheten av vad branschkollegor inom t.ex. charter, flygbolag eller resebyråer gör. Det är fler hot än vanligt – men samtidigt ännu fler möjligheter för den som ser dem och är beredd att förnya sig. Det blåser lite. Bygger du vindskydd eller väderkvarnar? Prata med oss – vi har idéer för dig som vill bygga en mölla.

Det finns resmål utanför Euro-området, många gillar att resa under vår och höst, allt fler inser hur miljösmart turistbussen är och våra gemensamma resenärer är oftast ”gott vuxna/det grå guldet” med små lån som gör dem mindre konjunkturkänsliga. Allt detta är bra för vår del av branschen.

RK’s 2019 har också varit händelserikt med höjdpunkter som RK’s TUR där både ReseMakar’n och Lennart Carlsson vann Guldbussen. Anne på Byberg & Nordin tog hem totalsegern i vår säljtävling och just nu rullar en ny upplaga. Kanske blir det du eller ditt bolag som står på prispallen på RK’s TUR 2020? Kryssa 19/3 i kalendern. En annan höjdpunkt var vår hemliga visningsresa till fantastiska Flandern med mycket hysch-hysch och många skratt. Konceptet hemliga resor växer så det knakar.

Inspiration
Tillsammans med tidningen Resforum har vi gjort en resebarometer för vad som är på G just nu. Läs den och vår tidning Resekuriren för inspiration, reseförslag och idéer. Följ också våra öden & äventyr på Facebook, Instagram och Linkedin. Eller varför inte poppa upp på vårt kontor? Vi älskar att mötas personligen. Vi älskar också när du ringer och via vår jour når du oss 24/7.

På G – detta händer Q1 2020
– Vår service utökas markant och direkt efter nyår avslöjar vi hur. Vi lovar att du kommer att gilla det.
– Besök oss på Reiselivsmessen på Clarion Hotel The Hub i Oslo den 4/1.
– En eftermiddag med gruppresemässa & seminarier i ämnen som är angelägna för din verksamhet och en kväll med årets party. Den 19/3 kör vi RK’s TUR i Göteborg och du är mer än välkommen!

Årets julgåva
Till jul skänker vi en slant till ”vårt” barnhem utanför Kapstaden. Vi har stöttat dem i många år och det är en glädje att se verksamheten utvecklas. Gänget på RK och jag vill tacka dig för visat förtroende, god anda, energi, glädje och kamratskap under 2019. Utan er är vi ingenting. Tack.

God Jul och låt oss tillsammans göra 2020 till ett fantastiskt reseår.

Göran Grell
Vaktmästare, säljare och VD
0705-61 70 40