RK Travel Group erbjuder dig utveckling & inspiration i form av visningsresor, utbildning, trender, affärsutveckling m.m. Vi vill gå framåt – tillsammans.

RK’s TUR är en branschträff med årets fest, mässa och seminarier. Den ger dig både affärsnytta & nöje och du träffar vänner, branschkollegor, viktiga partners och våra medarbetare. RK’s TUR 2020 skulle ha genomförts den 19/3, men p.g.a. effekterna av Covid-19/Corona har det flyttats fram. När vi kan genomföra eventet är för tidigt att säga, men det blir ett revanschsuget och energifyllt RK’s TUR 2.0.

Sagt om RK’s TUR 2019:
”Jag vill bara tacka tusenfalt för en fantastisk torsdag. En välfylld mässa och många givande föredrag. Sist men inte minst en fantastisk fest. Snacka om att gå all in”.
”Stort tack för ert otroliga engagemang med TUR 2019. Så fantastiskt bra gjort. Jättebra dag med bra kunder och kanonrolig kväll med riktig partykänsla.”


Våra visningsresor

Hemlig visningsresa, oktober 2019
”Ett STORT tack. Underbar, fantastisk, välplanerad, fnittrig, lärorik…en helt underbar resa.”
”Tack så mycket för jättetrevlig resa!!! Fantastiskt!!!! Super!!!!!”

Tillsammans med Stena Line, Brussels Airlines m.fl. arrangerade vi en visningsresa till hemliga resmål. Att resa ”ut i det blå” är ett koncept som ökar stadigt och först på plats, en dag i taget, fick deltagarna veta vart det skulle bära av. Fantastiska Flandern med sina vackra städer, intressanta historia och smakupplevelser som öl och choklad var målet för resan. Se fler bilder här: RK’s visningsresa till hemliga resmål.

Södra England & kryssning på Engelska kanalen, oktober 2018
”Det er meget prisverdig at dere arrangerer ulike visningsturer slik at vi blir kjent med nye reisemål og kan tilby nye opplevelser til våre reisende.”
”Tack för arrangemanget. Det var super fint!”

Under tre dagar ombord på Royal Caribbeans nyrenoverade Independence of the Seas njöt vi av fartygets alla bekvämligheter, såg Grease och provade Silent Disco. Fina strandhugg gjordes i vackra Normandie och i pittoreska Brygge där vi gjorde egna praliner. Kryssningen inleddes och avslutades i södra England och vi passade på att se Hever Castle, njuta av Cream Tea i Brighton och besöka gindestilleriet Bombay Sapphire. Se bilder här: RK’s visningsresa med kryssning.


Mer om våra events & visningsresor

Mer information om våra events & visningsresor följer här löpande så snart vi kan starta upp dem igen. Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

 

 

Skicka förfrågan