Key Partners

RK Travel Group AB har ett nära samarbete med ett stort antal viktiga partners och branchledande leverantörer för att kunna producera de bästa och mest prisvärda gruppresorna. Dessa partnerskap är en förutsättning för att vi fullt ut skall kunna tillvarata våra kunders intressen och på bästa sätt kvalitetssäkra varje grupps specifika resa med rätt produkt till rätt pris.

På denna sida finns nu möjlighet att läsa mer om ett par av våra utvalda och mest prioriterade partners.

Om du som leverantörspartner till RK Travel Group önskar att gemensamt diskutera och utveckla en affärsmodell med oss, kontakta Anders Nord på info@rktravelgroup.se

If you as a partner to RK Travel Group want to discuss and develop a closer business relationship with us, please contact Mr Anders Nord at info@rktravelgroup.se

Stena Line

Stena Line med huvudkontor i Göteborg är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät i Skandinavien och runt Storbritannien. Några av linjerna går mellan Göteborg - Fredrikshamn, Göteborg - Kiel och Karlskrona - Gdynia.

Visit Britain

VisitBritain är en brittisk organisation och en officiell guide till Storbritanniens alla regioner. Brittiska Turistbyrån med kontor i bl.a. Stockholm hjälper resenärer och resebolag med praktisk information samt att tipsa om restauranger, evenemang, sevärdheter, boende, färdmedel och biljetter.

Visit Norway / Innovasjon Norge

För dig som researrangör ger Visit Norway tillgång till marknadsföringsmaterial och informerar och inspirerar till nya reseprogram i Norge. Innovasjon Norge är en sammanslagning, av bland andra, norska turistrådet och norska exportrådet som bidrar med innovation och utveckling i norskt näringsliv.

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International är ett norsk-amerikanskt rederi som sedan 1968 anordnat kryssningar runt om i hela världen. Rederiet har ungefär 25 fartyg i 7 olika storleksklasser och kryssar runt i bl.a. Karibien, Medelhavet, Nordeuropa, Nord- och Sydamerika, Asien, Oceanien, Alaska osv. Under 2024 sjösätter man världens största kryssningsfartyg; Icon of the Seas.

Scandlines

Scandlines är med sina välkända färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier och har i över 100 år länkat ihop Sverige, Danmark och Tyskland. Med 12 fartyg och över 90 000 avgångar trafikerar Scandlines sträckorna Rödby-Puttgarden och Gedser-Rostock.

Viking Line

Viking Line är marknadsledande på passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet erbjuder upplevelser och rekreation ombord mellan städer som t.ex. Stockholm, Helsingfors och Mariehamn med fartyg som Gabriella, Cinderella, Viking XPRS och Viking Grace.

Hurtigruten

Hurtigruten har varit upptäcktsresande i 125 år och satt kurs mot spännande äventyr både hemma och i utländska farvatten, så som Arktis, längs Europas kust, över havet till Nord- och Sydamerika och vidare till Antarktis. Den norska kusten är såklart en specialitet - en oförglömlig resa som tar gästerna rakt in i hjärtat av naturen, djurlivet och kustlivet.

Tyska Turistbyrån

Tyska Turistbyrån (Deutsche Zentrale für Tourismus, "DZT") är en nationell marknadsföringsorganisation inom turism som på uppdrag av den tyska regeringen marknadsför Tyskland som semesterland både i Tyskland och i utlandet. Varje år lanseras t.ex. en rad nya teman som inspirerar till resor. Tyska Turistbyrån har haft kontor i Stockholm sedan 1950-talet.

Visit Flanders

Visit Flanders är den officiella turistorganisationen som marknadsför den vackra och välbesökta regionen Flandern med Bryssel i Belgien. Här finns fler intressanta städer som passar perfekt för gruppresor med sina stora utbud av sevärdheter och besöksmål, t.ex. Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen och Brugge. Konst, historiska platser, mat, öl, choklad, vacker natur och intensivt friluftsliv är några av de aktiviteter som detta relativt lilla, men innehållsrika område erbjuder sina besökare.

Tourism Ireland

Tourism Ireland ansvarar för all internationell marknadsföring av denna vackra gröna ö, den lilla destinationen med de stora upplevelserna. Den dramatiska naturen är helt unik, allt från vidsträckta gröna hedar till vild atlantisk kust, varierat med mycket kultur, levande städer, pittoreska byar samt god mat och dryck. Dessutom enkelt att kombinera med öns andra land på den norra delen, som kan uppvisa en annan typ av sevärdheter, historik och spännande besöksmål.

Accor Hotels

Med närmare 4 600 hotell och mer än 660 000 rum i 109 länder på 5 kontinenter är Accor Hotels en av världens ledande hotellkedjor. Deras brands är bl.a. Ibis, Mercure, Novotel, Pullman och Sofitel - allt från budget till lyx.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels, numera Strawberry, är en av Nordens största hotellkedjor, med ca 200 hotell i Skandinavien och Baltikum. De marknadsför sig genom tre olika varumärken; Comfort Hotel, Quality Hotel och Clarion Hotel.

Scandic Hotels

Scandic Hotels är den största hotelloperatören i Norden. Med sitt nätverk av 280 hotell och närmare 55 000 rum finns Scandic Hotels i följande sex länder; Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Polen.

Travelize

Travelize erbjuder bokningssystem, webb- och mobillösningar för researrangörer. RK Travel Group och Travelize har många gemensamma kunder och har tillsammans skapat integrationslösningar som underlättar för alla, t.ex. hanteringen av namnlistor.