Key Partners

RK Travel Group AB har ett nära samarbete med ett stort antal viktiga partners och branchledande leverantörer för att kunna producera de bästa och mest prisvärda gruppresorna. Dessa partnerskap är en förutsättning för att vi fullt ut skall kunna tillvarata våra kunders intressen och på bästa sätt kvalitetssäkra varje grupps specifika resa med rätt produkt till rätt pris.

På denna sida finns nu möjlighet att läsa mer om ett par av våra utvalda och mest prioriterade partners.

Om du som leverantörspartner till RK Travel Group önskar att gemensamt diskutera och utveckla en affärsmodell med oss, kontakta Anders Nord på info@rktravelgroup.se

If you as a partner to RK Travel Group want to discuss and develop a closer business relationship with us, please contact Mr Anders Nord at info@rktravelgroup.se

Stena Line

Stena Line med huvudkontor i Göteborg är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 38 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät i Skandinavien och runt Storbritannien. Några av linjerna går mellan Göteborg - Fredrikshamn, Göteborg - Kiel och Karlskrona - Gdynia

Visit Britain

VisitBritain är en brittisk organisation och en officiell guide till Storbritanniens alla regioner. Brittiska Turistbyrån med kontor i bl.a. Stockholm hjälper resenärer och resebolag med praktisk information samt att tipsa om restauranger, evenemang, sevärdheter, boende, färdmedel och biljetter.

Tyska Turistbyrån

Tyska Turistbyrån (Deutsche Zentrale für Tourismus, "DZT") är en nationell marknadsföringsorganisation inom turism som på uppdrag av den tyska regeringen marknadsför Tyskland som semesterland i både Tyskland och i utlandet. Tyska Turistbyrån har haft kontor i Stockholm sen 1950-talet.

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International är ett norsk-amerikanskt rederi som sedan 1968 anordnat kryssningar runt om i hela världen. Rederiet har ungefär 25 fartyg i 7 olika storleksklasser och kryssar runt i bl.a. Karibien, Medelhavet, Nordeuropa, Nord- och Sydamerika, Asien, Oceanien, Alaska osv.

Scandlines

Scandlines är med sina välkända färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier och har i över 100 år länkat ihop Sverige, Danmark och Tyskland. Med 12 fartyg och över 90 000 avgångar trafikerar Scandlines sträckorna Rödby-Puttgarden och Gedser-Rostock.

Viking Line

Viking Line är ett marknadsledande varumärke i passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet erbjuder passagerartrafik och rekreation mellan flera städer som t.ex. Stockholm, Helsingfors och Mariehamn med fartyg som Gabriella, Cinderella, Viking XPRS samt flaggskeppet Viking Grace osv.

Hurtigruten

Hurtigruten har varit upptäcktsresande i ordets rätta bemärkelse i 125 år och satt kurs mot spännande äventyr både hemma och i utländska farvatten, så som nordligaste Arktis, längs Europas kust, över havet till Nord- och Sydamerika och vidare till Antarktis. Vid sidan av en rad fascinerande destinationer i andra länder är den fantastiska norska kusten en specialitet. Följ med på en oförglömlig resa som tar dig rakt in i hjärtat av naturen, djurlivet och lokalsamhällena längs kusten.

Visit Norway / Innovasjon Norge

För dig som reseproducent ger Visit Norway tillgång till marknadsföringsmaterial av alla olika slag och informerar och inspirerar till nya reseprogram i Norge. Innovasjon Norge är en sammanslagning, av bland andra, norska turistrådet och norska exportrådet som bidrar med innovation och utveckling i norskt näringsliv.

Accor Hotels

Med närmare 4 600 hotell, över 660 000 rum, i 109 länder och på 5 kontinenter är Accor Hotels en av världens ledande hotellkedjor. Några av Accors alla brands är Ibis, Mercure, Novotel, Pullman, Sofitel vilket innebär ett stort utbud från budget till lyx.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största och mest växande hotellkedjor, med ca 200 hotell i Skandinavien och Baltikum i sin portfolio. De marknadsför sig genom tre olika varumärken, Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel.

Scandic Hotels

Scandic Hotels är den största hotelloperatören i Norden som genom sitt nätverk av 280 hotell fördelat på närmare 55 000 hotellrum finns i följande sex länder; Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Polen.