Bo mellan de två stora sjöarna i norra Tyskland, på Hotel Plöner See by Tulip Inn i Plön, nära det vackra Plönslottet. Här njuter vi av vacker utsikt och tar en härlig promenad i staden efter att ha shoppat loss på norra Tysklands största outlet. Kombinerat med Scandlines bra överfarter och Bordershopen hinner vi med mycket på bara två dagar.

Vi reser med Scandlines Rödby-Puttgarden och stannar för riktigt bra shopping på McArthurGlen Designer Outlet Neumünster, ett paradis för modeälskare. Här handlar vi med upp till 70% rabatt på vanliga butikspriser i mer än 110 butiker. Välj bland designermärken som Gucci, Levis, Hugo Boss, Adidas, Converse m.fl! Här finns också inredningsaffärer, kaféer och restauranger och att komma hit som grupp ger ytterligare rabatter i butikerna.

Nöjda med vår shopping tar vi oss till hotellet där vi har rum med balkong och en gemensam middag väntar. Efter frukost beger vi oss till Scandlines Bordershop i Puttgarden för att handla godsaker för alla smaker innan vi åker till Rödby.

Fartygsbild: © Scandlines

Reseförslag

  • båtresa med Scandlines Rödby-Puttgarden t/r och buss 8-14 m
  • 1 x övernattning inkl. halvpension på Hotel Plöner See by Tulip Inn i Plön
  • shopping inkl. 10% grupprabatt på McArthurGlen Designer Outlet
Skicka förfrågan