Bo mellan de två stora sjöarna i norra Tyskland, på Hotel Plöner See by Tulip Inn i Plön, nära härlig natur och det vackra Plönslottet. Här njuter vi av vacker utsikt och kan ta en härlig promenad i fina omgivningar efter att ha shoppat loss på den största outleten i norra Tyskland. Kombinerat med Scandlines bra överfarter och Bordershopen hinner vi med mycket på bara två dagar.

Vi reser med Scandlines mellan Rödby-Puttgarden och stannar för riktigt bra shopping på McArthur Glen Designer Outlet Neumünster. Detta är norra Tysklands största outlet och den har utvecklats till ett shoppingparadis för modeälskare. Här handlar vi med upp till 70% rabatt på vanliga butikspriser i mer än 110 butiker.

Välj bland favorit-designermärken som Armani, Hugo Boss, Gucci, Levis, Polo Ralph Lauren, Adidas, Karl Lagerfeld, Converse m.fl. m.fl.! Här finns också inredning som t.ex. Villeroy & Boch. Flera kaféer/restauranger i mysiga miljöer ger lite ”bykänsla” och att komma hit som grupp ger ytterligare rabatter i butikerna.

Nöjda med vår shopping tar vi oss vidare till Plön och Hotel Plöner See by Tulip Inn där vi har rum med utsikt över den vackra Plönsjön. Hotellet erbjuder balkong, hårtork och kaffebryggare på rummet, gratis wi-fi och har dessutom en trevlig bar/lounge där vi kan koppla av efter vår gemensamma middag.

Efter frukost beger vi oss till Scandlines Bordershop i Puttgarden där hela fyra våningar med godsaker för alla smaker väntar. Här har vi tid att shoppa loss innan det är dags att åka med Scandlines färja till Rödby.

 

Prisexempel

  • båtresa med Scandlines Rödby-Putt- garden t/r och buss 8-14 m
  • 1 x övernattning inkl. halvpension på Hotel Plöner See by Tulip Inn i Plön
  • shopping inkl. 10% grupprabatt på Mc Arthur Glen Designer Outlet
Nettopris/person i dubbelrum utvalda datum 21/10-17/12 2019 och 3/2-14/4 2020 med utresa måndag eller tisdag
Skicka förfrågan