RK Travel Group erbjuder dig utveckling & inspiration i form av visningsresor, utbildning, trender, affärsutveckling m.m. Vi vill gå framåt – tillsammans.

Kommande events & visningsresor:

Reiselivsmessen 2019
Besök oss på Reiselivsmessen i Oslo den 11/1! Många av oss är på plats i Telenor Arena för att inspirera, prata resor och ge dig de senaste resetrenderna.

RK’s TUR 2019
Sätt en bock i din agenda för RK’s TUR 2019. På dagen har vi gruppresemässa med föreläsningar och på kvällen fest, allt hos oss i Göteborg. Missa inte nästa års happening torsdagen den 21/3!

Sagt om våra senaste events & visningsresor:

Södra England & kryssning på Engelska kanalen, oktober 2018
”Tusen takk for alle opplevelser, all humor, god mat, fine lugarer, flott flytur, bra hotell og alt annet vi har fått med oss.”
”Det er meget prisverdig at dere arrangerer ulike visningsturer slik at vi blir kjent med nye reisemål og kan tilby nye opplevelser til våre reisende.”
”Tack för arrangemanget. Det var super fint!”

Under tre dagar ombord på Royal Caribbeans nyrenoverade Independence of the Seas njöt vi av fartygets alla bekvämligheter, såg Grease och provade Silent Disco. Fina strandhugg gjordes i vackra Normandie och i pittoreska Brygge där vi gjorde egna praliner. Kryssningen inleddes och avslutades i södra England och vi passade på att se Hever Castle, njuta av Cream Tea i Brighton och besöka gindestilleriet Bombay Sapphire. Se bilder här: RK’s visningsresa med kryssning.

Finska sjödistriktet & Karelen, augusti 2018
”Tack för att jag fick möjligheten att följa med på en fantastisk resa till Finland. Vi har fått uppleva så mycket. Ni är bäst!”
”Det blev en fantastisk resa, man längtar tillbaka.”

Vi reste på vindlande vägar förbi grönskande skogar och glittrande sjöar och besökte städer som stoltserar med slott, kyrkor och viktig kulturhistoria. Samtidigt bekantade vi oss med Karelen, gränslandet mot Ryssland, och fick ett smakprov på den brokiga historia som området bär på. Resan genomfördes tillsammans med Viking Line och Scandic. Se bilder här: RK’s visningsresa till Finland.

RK’s TUR & årets glittrigaste fest, mars  2018
”Hela dagen var väl genomförd med bra utställare och intressanta föredrag. Och vilken avslutning det blev med glitter både högt och lågt. Ni är proffs ut i fingerspetsarna och får era kunder att känna sig väl omhändertagna.”
”Takk for en fin dag og kveld hos dere på RK. Får alltid ”ladet batteriene” sammen med dere!”

15/3 samlades branschen hos oss för business & gruppresemässa under eftermiddagen, följt av en sprakande fest på temat schlager, glitter och glamour. Se alla härliga bilder här.  Info om utställare, föreläsningar etc: Program RK’s TUR & årets glittrigaste fest. Save the date för RK’s TUR 2019: 21/3!

Peking & Shanghai – två världsstäder, februari 2018
”Tusen tack för ännu en trevlig studieresa! Alltid lika skoj!”
”Ett stort TACK till er för en fantastisk studieresa!”

Tillsammans med vår eminenta svensktalande guide Leif utforskade vi dessa båda världsstäder högt och lågt. Vi besökte bl.a. Förbjudna staden, Kinesiska muren och den utsökta Yu-trädgården. Transporten mellan Peking och Shanghai gick med toppmodernt snabbtåg – 130 mil på ca 5 timmar! Se bilder här: RK’s visningsresa till Peking & Shanghai

Norrskensland & porten till Arktis, januari 2018
”Tack för en fantastisk resa till Nordnorge! Det var ett helt suveränt upplägg & att dessutom få köra hundspann det lever jag länge på.”
”Ett STORT tack för de fantastiska upplevelser vi fick vara med om. Fint upplagt och trevliga resekompisar.”

Med Alta som bas fick våra gäster bl.a. köra hundspann, prova isfiske och uppleva norrsken. Vi åkte också med Hurtigruten från Öksfjord längs kust och fjord till Tromsö – Porten till Arktis. Se Visit Norways film från resan här.

Mer information om våra events & visningsresor följer här löpande. Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

 

Skicka förfrågan