RK Travel Group erbjuder dig utveckling & inspiration i form av visningsresor, utbildning, trender, affärsutveckling m.m. Vi vill gå framåt – tillsammans. Detta är på gång just nu:

RK’s TUR den 19 mars 2020 – branschträff med gruppresemässa, föreläsningar & fest
Vårt årliga event RK’s TUR består av två delar:
– en eftermiddag med gruppresemässa och föreläsningar i ämnen som är angelägna för bussföretag och resebyråer
– en kväll där hela branschen samlas för årets party
Nästa år blir utställarna fler, programmet bredare och festen festligare, så kryssa 19 mars för RK’s TUR i Göteborg. välkommen!

Sagt om RK’s TUR 2019:
”Jag vill bara tacka tusenfalt för en fantastisk torsdag. En välfylld mässa och många givande föredrag. Sist men inte minst en fantastisk fest. Snacka om att gå all in”.
”Stort tack för ert otroliga engagemang med TUR 2019. Så fantastiskt bra gjort. Jättebra dag med bra kunder och kanonrolig kväll med riktig partykänsla.”
Läs mer om RK’s TUR 2019. 


Besök oss på Reiselivsmessen
När?
 Lördag 4 januari
Var? Clarion Hotel The Hub i Oslo
Varför? För att vi tror på det personliga mötet, vill ge dig de senaste restrenderna & resmålstipsen och inte minst – höra hur vi kan jobba ännu bättre framåt och tillsammans. Se vårt program här. Varmt välkommen!


Våra visningsresor

Hemlig visningsresa, oktober 2019
”Ett STORT tack. Underbar, fantastisk, välplanerad, fnittrig, lärorik…en helt underbar resa.”
”Tack så mycket för jättetrevlig resa!!! Fantastiskt!!!! Super!!!!!”

Tillsammans med Stena Line, Brussels Airlines m.fl. arrangerade vi en visningsresa till hemliga resmål. Att resa ”ut i det blå” är ett koncept som ökar stadigt och först på plats, en dag i taget, fick deltagarna veta vart det skulle bära av. Fantastiska Flandern med sina vackra städer, intressanta historia och smakupplevelser som öl och choklad var målet för resan. Se fler bilder här: RK’s visningsresa till hemliga resmål.

Södra England & kryssning på Engelska kanalen, oktober 2018
”Det er meget prisverdig at dere arrangerer ulike visningsturer slik at vi blir kjent med nye reisemål og kan tilby nye opplevelser til våre reisende.”
”Tack för arrangemanget. Det var super fint!”

Under tre dagar ombord på Royal Caribbeans nyrenoverade Independence of the Seas njöt vi av fartygets alla bekvämligheter, såg Grease och provade Silent Disco. Fina strandhugg gjordes i vackra Normandie och i pittoreska Brygge där vi gjorde egna praliner. Kryssningen inleddes och avslutades i södra England och vi passade på att se Hever Castle, njuta av Cream Tea i Brighton och besöka gindestilleriet Bombay Sapphire. Se bilder här: RK’s visningsresa med kryssning.


Mer om våra events & visningsresor

Mer information om våra events & visningsresor följer här löpande. Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

 

 

Skicka förfrågan