RK Travel Group erbjuder dig utveckling & inspiration i form av visningsresor, utbildning, trender, affärsutveckling m.m. Vi vill gå framåt – tillsammans.

Kommande visningsresor:

Resor mot okända mål lockar många resenärer – tänk vad spännande att kliva ombord utan att veta vart resan ska gå! Att resa ”ut i det blå” är ett koncept som ökar stadigt. Inte sällan ser vi att en destination som varit hemlig resa ett år, blir ett återkommande resmål i nästa års program. Följ med på vår visningsresa till hemlig destination – vi lovar att resmålet passar både för hemliga resor, fasta grupper och ”vanliga” programresor.

Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

Sagt om våra senaste visningsresor:

Södra England & kryssning på Engelska kanalen, oktober 2018
”Det er meget prisverdig at dere arrangerer ulike visningsturer slik at vi blir kjent med nye reisemål og kan tilby nye opplevelser til våre reisende.”
”Tack för arrangemanget. Det var super fint!”

Under tre dagar ombord på Royal Caribbeans nyrenoverade Independence of the Seas njöt vi av fartygets alla bekvämligheter, såg Grease och provade Silent Disco. Fina strandhugg gjordes i vackra Normandie och i pittoreska Brygge där vi gjorde egna praliner. Kryssningen inleddes och avslutades i södra England och vi passade på att se Hever Castle, njuta av Cream Tea i Brighton och besöka gindestilleriet Bombay Sapphire. Se bilder här: RK’s visningsresa med kryssning.

Finska sjödistriktet & Karelen, augusti 2018
”Tack för att jag fick möjligheten att följa med på en fantastisk resa till Finland. Vi har fått uppleva så mycket. Ni är bäst!”
”Det blev en fantastisk resa, man längtar tillbaka.”

Vi reste på vindlande vägar förbi grönskande skogar och glittrande sjöar och besökte städer som stoltserar med slott, kyrkor och viktig kulturhistoria. Samtidigt bekantade vi oss med Karelen, gränslandet mot Ryssland, och fick ett smakprov på den brokiga historia som området bär på. Resan genomfördes tillsammans med Viking Line och Scandic. Se bilder här: RK’s visningsresa till Finland.

Peking & Shanghai – två världsstäder, februari 2018
”Tusen tack för ännu en trevlig studieresa! Alltid lika skoj!”
”Ett stort TACK till er för en fantastisk studieresa!”

Tillsammans med vår eminenta svensktalande guide Leif utforskade vi dessa båda världsstäder högt och lågt. Vi besökte bl.a. Förbjudna staden, Kinesiska muren och den utsökta Yu-trädgården. Transporten mellan Peking och Shanghai gick med toppmodernt snabbtåg – 130 mil på ca 5 timmar! Se bilder här: RK’s visningsresa till Peking & Shanghai


RK’s TUR 2019 & 2020:

För femte året i rad samlade vi branschen ”hemma” hos oss för en eftermiddag med gruppresemässa följd av en festkväll – i år med karibiskt tema. Branschkollegor, kunder, partners och medarbetare träffades personligen, inspirerades, dansade och skrattade – att mötas IRL är oslagbart. Ett varmt tack till alla som var med den 21/3! Nu laddar vi om för RK’s TUR 2020 – save the date 19/3.

Sagt om RK’s TUR 2019:
”Jag vill bara tacka tusenfalt för en fantastisk torsdag. En välfylld mässa och många givande föredrag. Sist men inte minst en fantastisk fest. Snacka om att gå all in”.
”Stort tack för ert otroliga engagemang med TUR 2019. Så fantastiskt bra gjort. Jättebra dag med bra kunder och kanonrolig kväll med riktig partykänsla.”
”Vill bara skicka ett hjärtligt tack för senast. Lika givande och roligt som alltid. Vi är så glada över att få vara med på ert härliga event och träffa er alla. Ser redan fram emot RK’s TUR nästa år.”
Läs mer om RK’s TUR. 


Mer om våra events & visningsresor:

Mer information om våra events & visningsresor följer här löpande. Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

 

 

Skicka förfrågan