RK Travel Group erbjuder dig utveckling & inspiration i form av visningsresor, utbildning, trender, affärsutveckling m.m. Vi vill gå framåt – tillsammans.

Kommande events:

RK’s TUR 2019
För 5:e året i rad samlar vi branschen ”hemma” hos oss för en eftermiddag med business & gruppresemässa, följt av en kväll med pleasure & härligt party. 21/3 är Odinsgatan 13 i Göteborg the place to be, på RK’s TUR 2019. I fjol var vi drygt 230 personer och allt tyder på att vi nu blir ännu fler. Kom och träffa vänner, branschkollegor, viktiga partners och våra medarbetare, att mötas IRL är oslagbart. Se utställare, föreläsningar, temat för kvällens fest m.m. i inbjudan som skickas till våra kunder under vecka 4. Kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se  om du saknar den. Välkommen!

Sagt om RK’s TUR 2018:
”Hela dagen var väl genomförd med bra utställare och intressanta föredrag. Och vilken avslutning det blev med glitter både högt och lågt. Ni är proffs ut i fingerspetsarna och får era kunder att känna sig väl omhändertagna.”
”Takk for en fin dag og kveld hos dere på RK. Får alltid ”ladet batteriene” sammen med dere!”
Se alla härliga bilder här.

Sagt om våra senaste visningsresor:

Södra England & kryssning på Engelska kanalen, oktober 2018
”Det er meget prisverdig at dere arrangerer ulike visningsturer slik at vi blir kjent med nye reisemål og kan tilby nye opplevelser til våre reisende.”
”Tack för arrangemanget. Det var super fint!”

Under tre dagar ombord på Royal Caribbeans nyrenoverade Independence of the Seas njöt vi av fartygets alla bekvämligheter, såg Grease och provade Silent Disco. Fina strandhugg gjordes i vackra Normandie och i pittoreska Brygge där vi gjorde egna praliner. Kryssningen inleddes och avslutades i södra England och vi passade på att se Hever Castle, njuta av Cream Tea i Brighton och besöka gindestilleriet Bombay Sapphire. Se bilder här: RK’s visningsresa med kryssning.

Finska sjödistriktet & Karelen, augusti 2018
”Tack för att jag fick möjligheten att följa med på en fantastisk resa till Finland. Vi har fått uppleva så mycket. Ni är bäst!”
”Det blev en fantastisk resa, man längtar tillbaka.”

Vi reste på vindlande vägar förbi grönskande skogar och glittrande sjöar och besökte städer som stoltserar med slott, kyrkor och viktig kulturhistoria. Samtidigt bekantade vi oss med Karelen, gränslandet mot Ryssland, och fick ett smakprov på den brokiga historia som området bär på. Resan genomfördes tillsammans med Viking Line och Scandic. Se bilder här: RK’s visningsresa till Finland.

Peking & Shanghai – två världsstäder, februari 2018
”Tusen tack för ännu en trevlig studieresa! Alltid lika skoj!”
”Ett stort TACK till er för en fantastisk studieresa!”

Tillsammans med vår eminenta svensktalande guide Leif utforskade vi dessa båda världsstäder högt och lågt. Vi besökte bl.a. Förbjudna staden, Kinesiska muren och den utsökta Yu-trädgården. Transporten mellan Peking och Shanghai gick med toppmodernt snabbtåg – 130 mil på ca 5 timmar! Se bilder här: RK’s visningsresa till Peking & Shanghai

Norrskensland & porten till Arktis, januari 2018
”Tack för en fantastisk resa till Nordnorge! Det var ett helt suveränt upplägg & att dessutom få köra hundspann det lever jag länge på.”
”Ett STORT tack för de fantastiska upplevelser vi fick vara med om. Fint upplagt och trevliga resekompisar.”

Med Alta som bas fick våra gäster bl.a. köra hundspann, prova isfiske och uppleva norrsken. Vi åkte också med Hurtigruten från Öksfjord längs kust och fjord till Tromsö – Porten till Arktis. Se Visit Norways film från resan här.

Mer information om våra events & visningsresor följer här löpande. Då antalet platser är begränsat görs ett urval innan inbjudan till respektive event / visningsresa skickas ut. (De skickas per mejl till en kontaktperson per företag.) Om du vill skicka en intresseanmälan eller har frågor, kontakta oss gärna på info@rktravelgroup.se.

 

Skicka förfrågan