Vill du åka med dina grupper till London? Säg YES för ABBA Voyage är en cool, enastående och monumental showupplevelse som alla i publiken älskar.

Att ABBA är banbrytande det vet vi sedan 50 år tillbaka, men nu har dom lyckats med det omöjliga. ABBA Voyage är något som ingen tidigare varit i närheten av att skapa och med en teknik som är outstanding. Det har tagit 6 år att färdigställa denna häpnadsväckande konsertupplevelse i den egna specialbyggda ABBA Arena. Arenan ligger i östra London och har plats för ca 3 000 besökare.

Vi ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte. Det är så verkligt att upplevelsen är total och konserten måste ses för att man ska förstå. Abbatarerna som underhåller oss är gjorda utifrån en teknik som bara kan återskapa artister som fortfarande är i livet, annars blir det inte så här verklighetstroget. Alla rörelser, all sång och mycket musik är inspelad av originalmedlemmarna i nutid och vi får vara med om en ”riktig” livekonsert med de svenska musikhjältarna. Se och hör mer här.

Ett fan eller inte, det spelar ingen roll! Njut av 90 minuter med hit efter hit, kombinerat med ett dansande publikhav, allsång från läktarna och en magisk ljusshow. Plus en rad överraskningar som vi inte berättar om. Detta är garanterat en succé för dina grupper och gäster.

RK Travel Group har ingått ett partneravtal med ABBA Voyage och kan med glädje paketera din London-resa inkl. konsertbiljetter till förmånliga priser och villkor. Vi hjälper dig med flyg, hotell, inhyrd buss samt övriga arrangemang och besöksmål. Biljetterna för 2025 är släppta nu så vänta inte med att kontakta oss.

 

Samtliga foton: © Johan Persson.

 

  • 3 x övernattning inkl. frukostpension på centralt mellanklasshotell i London
  • flyg till London t/r
  • biljett till ABBA Voyage, på dansgolvet alternativt läktaren
Skicka förfrågan