Störst på Norden

Kortare avbokningsfrister, bättre friplatsreglering och lägre priser – nu har vi förhandlat om mängder av avtal för 2021 igen. Även ett normalt år är Sverige och Norge de länder där vi näst efter Tyskland har flest grupper. Under 2020 förstärktes detta ännu mer så testa oss för dina resor på hemmaplan. I dessa tider är det klokare än någonsin att gå ihop, samla sina inköp och ha en större aktör i ryggen.

Tänk också på att många hotell nu öppnar upp för fasta grupper med yngre deltagare på ett annat sätt än tidigare. Och att Sverige resp. Norge står högst på listan för många, både fasta grupper och enskilda gäster.

Ännu lägre pris för våra norska kunder
Sedan många år har RK Travel Group en stor andel av gruppresemarknaden i Norge och vi har även öppnat ett norskt bolag: RK Travel Group Norway A/S. I praktiken innebär det att alla resor i Norge för norrmän numera har avdragsgill moms/merverdiavgift, vilket i sin tur sänker resans pris med mellan 10–12% för våra norska kunder. Detta kommer i sin förlängning gynna även våra svenska och finska kunder – ju mer våra norska kunder köper, desto större samlade inköp med bra villkor får vi.

Kontakta oss så berättar vi mer.