Paxa din plats på branschträffen RK’s TUR den 21 mars

Varmt välkommen till sjunde upplagan av RK’s TUR – branscheventet där du får massa affärsnytta, men också energi, fest och glädje. Kom och träffa vänner och kollegor, relevanta utställare och våra medarbetare den 21 mars. Anmäl dig och dina jobbarkompisar på info@rktravelgroup.se redan idag.

MER OM GRUPPRESEMÄSSAN
Vårt kontor ligger på Odinsgatan 13, ett stenkast från Göteborgs Central, och RK’s TUR startar kl. 13 den 21 mars. Fler utställare än någonsin är på plats och alla har fokus på gruppresor, se nedan. Runt om i våra lokaler serveras kaffe, dryck, smakprov med mera och vi rundar av gruppresemässan kl. 17.30.

MER OM SEMINARIERNA
Vi vill ge dig utveckling och inspiration och dessa seminarier hålls i vårt kök under eftermiddagen:

Vad kan AI göra för dig?
AI är en större förändring för mänskligheten än internet. Vad innebär det och hur kan du använda AI för att underlätta ditt jobb varje dag? Författaren och AI-experten Thomas Edwall visar dig hur.

Den lilla ön med de stora scenerierna
Tourism Ireland presenterar öns bästa upplevelser för grupper, från dramatisk kust till moderna must-see sights. Du får också en inblick i utbudet på intressanta Nordirland.

Så mycket mer än Prag
Visst är Prag enastående, men Tjeckien har så mycket mer. Hör Visit Czechia berätta om andra pärlor till städer och om slotten, kurorterna, maten, ölet och prisnivån.

RK Unite, trender och hur du utvecklar din affär
Vår vd och delägare Göran Grell trendspanar, inspirerar och berättar om RK Unite som handlar om vikten av att samarbeta. Om du kör gemensamma resor med en branschkompis kan du erbjuda fler destinationer, genomföra fler resor och öka antalet varma säten. Hör hur det går till och ställ frågor till Vikingbuss och ReseMakar’n som framgångsrikt gör detta.

Vem vinner Guldbussen?
Utdelning av vårt årliga pris Guldbussen som är instiftat för att lyfta turistbussbranschen. Blir det ditt företag som vinner eller en branschkollega?

Få ut mer av RK’s TUR och RK Unite
Fredagen den 22 mars kl. 10.00-11.30 står vårt kontor öppet för dig som vill prata mer med oss och branschkompisar om att samarbeta kring gemensamma programresor. Ta chansen och låt oss veta vid anmälan om du kommer även på fredagen.

MER OM PARTYKVÄLLEN
Följ med till Hollywood för A night among the stars! Festen på RK’s TUR har alltid ett tema och nu tar vi dig till filmens makalösa värld. En kväll med romantik, action, magi och drama, men också stjärnglans, glitter och guld. Kom festklädd eller utklädd, du bestämmer. Ta nyårs-stassen, den vita skjortan eller det där glittriga plagget som har Hollywoods känsla av flärd. Eller gör mer som vi och gå all-in och kom som den filmkaraktär du alltid älskat eller hatat. Allt som kan associeras till vita duken eller röda mattan passar denna kväll!

Festen startar kl. 19.30 (efter en stund på ditt hotellrum). Platsen är hemma hos oss på Odinsgatan 13 och det blir en kväll med open bar, en bit mat, dans, underhållning, överraskningar med mera. Och, inte minst, sanslöst mycket glädje och gemenskap.

BO VÄGG I VÄGG MED RK’s TUR (NÄSTAN) – obs, nu fåtal rum kvar! 
På Scandic Crown finns ett antal rum blockade för våra kunder och hotellet ligger nästan vägg i vägg med våra lokaler. Här bor du för 580 kr/person i dubbelrum och 990 kr/person i enkelrum. Härlig frukostbuffet ingår och betalning sker på plats. Boka på www.scandichotels.se och ange bokningskoden BRKT210324. (Den blir giltig först när du har skrivit in alla siffror.)

SÅ PAXAR DU DIN PLATS
Inbjudan har mejlats ut och och du anmäler dig till info@rktravelgroup.se. Om du saknar inbjudan så hör av dig till oss.

RK’s TUR är den givna mötesplatsen för dig som arbetar med gruppresor. Vi och våra utställare önskar dig varmt välkommen!