Först kom affärsnyttan, sedan A night among the stars

Ett varmt tack till alla kunder och partners som deltog på RK’s TUR! Eftermiddagen bjöd på seminarier och en gruppresemässa med rekordmånga utställare. På kvällen lyste mängder av stjärnor, både festklädda och utklädda, när festen A night among the stars tog oss till filmens makalösa värld.

Fler härliga mingelbilder hittar du på Facebook, Instagram och LinkedIn och här är listan över alla vinnare i tävlingen. Wow, vilka priser!

Vi har fått mycket fin respons på RK’s TUR och är verkligen glada för det och för allas engagemang. Än en gång, tack alla utställare och tack alla gäster!

Härligt engagerad publik på Thomas Edwalls seminarium om AI.

Sarah och Bernie på ABBA Voyage var en av rekordmånga utställare, här tillsammans med Anders, Matilda och Josefine L från RK.

Anne från RK och Emil från Vitec Travelize hos Maciej och Monika på Polska turistbyrån.

Eftermiddagen avslutas med utdelning av Guldbussen och vinnare är Vikingbuss i Linköping. Stort grattis till Kerstin, Stefan och alla medarbetare! Mer om Guldbussen.

Underbara minioner från ReseMakar’n anländer till festkvällen A night among the stars.

Tjörnarpsbuss vann Guldbussens hederspris för att ha drivit verksamheten inom familjen i 100 år och här syns tre generationer tillsammans på röda mattan. Mer om Guldbussen.

Karismatiska Marijke och Hanna från Visit Flandern.

Stina från RK i smoking tillsammans med Audrey Hepburn, Barbie och hjältar från Pirates of the Caribbean och Braveheart. (Alias Catarina, Sanna och Anders från RK samt William från Wille Worldwide.)