Årets julhälsning till våra kunder

Bäste kund,

2023 – inte så pjåkigt 
Jag tror och hoppas att de flesta håller med mig när jag skriver ”2023 blev ett väsentligt mycket bättre reseår än befarat”. Våra gemensamma resenärer har verkligen fortsatt att prioritera resor bland sina utgifter. Vi är ju lite ”okonjunkturiella” eftersom vår målgrupp ofta har ett sparat kapital och lägre omkostnader än många andra svenskar har just nu. Som ett exempel på det har ni hittills bokat 30% fler gruppresor för föreningar och företag inför nästa år. Och ABBA Voyage i London, say no more. Vilken storsäljare det har blivit och kommer fortsätta vara.

RK’s TUR 2023 och 2024 
Efter tre ökenvandringsår fick vi i mars äntligen möjligheten att samla kunder och partners hemma hos oss igen på branschträffen RK’s TUR. Det var många givande möten, gruppresemässa, seminarier, utdelning av Guldbussen och inte minst en härlig fest. Den 21/3 kör vi RK’s TUR 2024 med en massa affärsnytta och sanslöst mycket glädje. Save the datum, du är så välkommen.

Tillsammans är vi starka. RK Unite.
Även om vi har en bra gemensam målgrupp så finns det orosmoln på himlen inför kommande år. Min starka tro och övertygelse är att fler borde göra som t.ex. Vikingbuss och Resemakar’n: nämligen att samarbeta kring ett antal gemensamma programresor. De är ett bra exempel på arrangörer som har tagit marknadsandelar och vuxit under året. Inte nog med att de har fått en högre genomförandegrad med fler varma säten i bussarna – de har också fått ett bredare sortiment och är därmed en attraktivare aktör i sin lokala marknad. Dessutom inbillar jag mig att de har roligare också. Vi vill uppmana till och hjälpa till att skapa fler samarbeten under 2024, och vi kallar detta RK Unite. Läs gärna mer i Bussmagasinet eller kontakta mig eller kom till oss på RK’s TUR. Detta är en tid för samarbete. Missa inte det!

Tack!
För att travestera Kristina från Duvemåla. Utan er – kära kunder – vore vi ingenting alls. Ni är kort och gott bäst. Alla små samtal varje dag ger så oerhört mycket till oss. Jag tror att alla på RK kan hålla med mig om att det är så nära ett kompissamarbete som man kan tänka sig, samtidigt som det finns en nerv och ett affärsfokus. Tack! Sist, men inte minst: tack också till gänget på RK, ni är grymma.

Julklappar
Barnen på ”vårt barnhem” utanför Kapstaden fortsätter att ha det tufft. Förra vintern kördes man bort från lokalerna och föreståndarinnan Anathi har fortsatt sitt heroiska arbete för barnens bästa i sitt eget hus. Fattigdom och våld är ständigt närvarande i området och vi stöttar dem även denna jul, både från företaget och från medarbetarna.

Vi tänker också på barnhemmet Novy Dom i Reny, 30 mil från Odessa. Här får 20 hemlösa barn en säng att sova i, mat på bordet, kärlek och omtanke. Barnen kommer från svåra förhållanden i det som brukar kallas det glömda hörnet av Ukraina. Vårt bidrag går via Equminiakyrkorna i Långared som under många år engagerat sig för barn i Ukraina och som gör detta fina arbete helt ideellt.

God Jul och Gott Nytt År
Önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt 2024 – ett år av samarbete och delad glädje.

Med vänliga hälsningar
Göran Grell
Säljare, vaktmästare & VD
info@rktravelgroup.se